X

Airsoft de nieuwste rage op het gebied van extreme sports

Airsoft bestaat al heel erg lang, maar is pas sinds 2013 toegestaan in Nederland. Airsoft is te vergelijken met paintball, er wordt alleen met bb’s geschoten (balletjes van biologisch afbreekbaar materiaal) in tegenstelling tot verfballetjes. Airsoft INC. is de grootste full service airsoft organisatie van Zuid Holland

Een ander groot verschil bij airsoft is dat er wordt gespeeld met 1 op 1 replica’s van vuurwapens die onder cat. 1 van de WWM vallen. Airsoft INC. is de eerste airsoft organisatie in Zuid Holland erkend door justitie en is daarmee volledig bevoegd om alles op het gebied van airsoft aan te bieden.

Bij ons kan je zowel indoor als outdoor met snelheden tussen de 100 en 550 km/u schieten, waardoor over veel grotere afstanden met precisie kan worden geschoten. Bij Airsoft INC. gaat het er dan ook niet om  lukraak op elkaar knallen, maar er worden verschillende tactische games gespeeld.

Outdoor

Op onze 3000m2 grote outdoor arena speel je met maximaal 24 personen in twee teams verschillende high speed games... High speed? Yup wij houden niet van wachten, wandelen en eindeloos babbelen we komen voor de actie en dat is wat je krijgt.. 100% hardcore actie, de hele tijd en overal :-) 

Denk loopgraven, hoogteverschillen, een weg dwars door het veld, bruggetjes en heel veel hoge struiken en bunkers.. Kan je dicht bij elkaar komen en doet het pijn? Jazeker, no pain no gain en als het pijn doet ga je beter je best doen om niet geraakt te worden. Word je er moe van en ga je ervan zweten? Meer dan je wil weten!!

Uiteraard is er ook een ruime safety area om bij te komen en relaxen, neem plaats in onze businesslounge met een 9mm energydrink en power snack!

Zoek nu een beschikbare datum! Click Here


Indoor

Airsoft INC. is gestart met een indoor airsoft locatie; the Time Crisis Arena. Deze is gebouwd door een team van airsofters, voor airsofters en bevindt zich in het gigantische sportcomplex De Uithof in Den Haag. Een voormalige winkel is omgebouwd tot een militaire outdoor setting, waarbij veel aandacht is besteed aan crowd control. Er is altijd een sluiproute te vinden om bottlenecks te vermijden, er zijn verborgen ruimtes en er is nauwelijks een plekje te vinden waar je verdekt kan blijven zitten. Time crisis is the name of the game and maximum action is what we live for!

Naast audio- en visuele effecten is er een ruime keuze aan te volbrengen missies, deze zijn af te stemmen op de wensen en het niveau van de individuele speler of van het niveau van het team. Voor alle airsofters die zichzelf graag in actie filmen is er free wifi met een goed signaal. De innerlijke mens wordt goed verzorgd met een kwalitatief hoogwaardig restaurant, de mogelijkheid om na het spelen de bar nog in te duiken en voor de die-hards die nog energie over hebben is er een ruim scala aan overige activiteiten bij De Uithof.

Uiteraard werken wij volledig conform de regels van de NABV (Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging) en is zowel de locatie als de organisatie door hen gecertificeerd, om deze beleving volledig veilig en verantwoord aan te bieden. Voordat we beginnen krijgt iedereen een volledige uitrusting en briefing waarbij de veiligheidsregels, fair play en de baan worden uitgelegd. Nadien volgt de fps-test of uitleg van het airsoft apparaat, waarna de eerste mission objectives bekend worden gemaakt.

Goed om te weten

Indoor & outdoor

Bij ons kan je zowel binnen als buiten skirmen (schieten op elkaar in teamverband).. bij mooi weer is buiten heerlijk, maar bij regen word je nat! Binnen is intenser, maar ook wat pijnlijker.. de keuze is aan jou!

 

BB's (balletjes waar we mee schieten)

Indoor schiet je alleen semi-automatisch en krijg je onbeperkt munitie, buiten mag je ook vol-automatisch schieten, als je bb's op zijn koop je tegen inkoopsprijs extra bij!

 

Safetybriefing & replica uitleg

Wij starten altijd 15 minuten voor aanvang met de safetybriefing, het is een extreme sport en dus niet zonder gevaar... Daarna checken we samen hoe de replica's werken en schieten we even in op de doelen die er hangen!

Lees meer
 

Nakletsen

Na afloop sta je zwetend en dampend aan de bar. Tijd voor een drankje, hapje en grote verhalen. Inchecken op Fbook? Had je daar tijd voor dan?

Lees meer
 

Hoe gaat het reserveren?

Om iedereen de beste ervaring te bieden, controleren we handmatig alle reserveringen. Hieronder hoe we werken.

1Jij doet de aanvraag
2Je krijgt een mail met bevestigingslink
 
3Wij beoordelen de aanvraag
4Ok? Je krijgt bevestiging

Prijzen Eerlijke all-in prijzen per persoon, zonder verrassingen