X

Teambuilding uitje!

Kruipen en tijgeren door struiken en loopgraven, of liever een beetje kampen?? Als het kan doe je er een leuk camouflage pak bij aan heb je net die paar seconde voor op je tegenstander!! Een unieke outdoor airsoft locatie in Nederland, midden in de provincie Zuid Holland en de grootste van Den Haag en omstreken.  

 

Nee, je kunt hierbij niet de baas in een konijnenpak het veld opgooien en je Airsoft replica's op 'm legen, het is geen paintball! We gaan de manager ook niet aan bonken schieten met de hele afdeling... Het is de bedoeling dat iedereen een toffe airsoft beleving heeft, strategie, tactiek & communicatie maken het een ideaal teambuilding uitje en airsoft is een gentlemens game.

 

Nee, je kan hier niet aan meedoen onder de 18 jaar omdat deze airsoft wapens onder de wet wapens en munitie vallen in Nederland. Hier maken ook wij dus geen uitzonderingen in..

 

Ja, dit is wel echt een dikke real life first person shooter... Airsoft.. Airhard zal je bedoelen, keiharde balletjes die je met 400 km/uur terug gaat koppen.. of beter gaat ontwijken door te sluipen, samen te werken met jouw team en door sneller te zijn dan de ander en beter te richten!!

 

Ideaal als teambuilding, voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, afdelingsuitje of lekker met de vrienden buiten sporten.. Extreme sports bring it on! 

Zoek nu een beschikbare datum! Click Here

Airsoft als bedrijfsuitje

Nee, geen standaard communicatie-, presentatie-, onderhandelingstechnieken-, slecht nieuws gesprekken-, trainingen en bedrijfsuitjes bij Airsoft INC. Wel een uniek bedrijfsuitje waar de skills van het team, de manager en directie nu eens echt op de proef worden gesteld. Wij creëren tijdens het airsoften situaties die tot verrassende inzichten kunnen leiden.

 

De basis van het individu komt onherroepelijk naar voren, de samenwerking in het team bepaald het suc6 en de communicatie wordt gereduceerd tot de absolute basis. Enig idee hoe jij bijvoorbeeld een team aanstuurt zonder te praten en zonder hen te kunnen zien? Hoeveel geduld kan je opbrengen in een tactiekbespreking van enkele minuten vol adrenaline? Welke instructies werken wel en welke niet, als de balletjes om de oren suizen..? Beleef het bij Airsoft INC.!

 

Airsoft INC. is een van de weinige door justitie erkende Airsoft organisaties in Nederland, hierdoor kunnen wij u de beste en meest realistische sportmaterialen bieden en bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfsuitje conform de Nederlandse wet en regelgeving wordt georganiseerd. Daarnaast bent u verzekerd van een professionele begeleiding door instructeurs met een gedegen opleiding.      

 

Nieuwsgierig geworden? Voor een op uw wensen aangepast bedrijfsuitje neemt u contact op met Airsoft INC. via sales@airsoftinc.nl.


Goed om te weten

Groepen

Vanaf 6 personen is het mogelijk om indoor te spelen. Voor de outdoor arena is een minimum van 10 personen nodig om te spelen! 

 

Veiligheid

Airsoft is niet voor watjes, het zijn maar balletjes maar met 400 km/h is het oppassen. Vandaar dat wij er alles aan doen om het veilig en plezierig te laten verlopen!

Meer info
 

Games & paketten

Afhankelijk van de tijd die jullie hebben, zijn er verschillende games en paketten.. Arcade, Tactical & Special forces..

Lees meer
 

Nakletsen

Na een uur sta je te stuiteren. Tijd voor een drankje, hapje en grote verhalen. Inchecken op Fbook.. had je daar tijd voor?

Lees meer
 

Hoe gaat het reserveren?

Om iedereen de beste ervaring te bieden, controleren we handmatig alle reserveringen. Hieronder hoe we werken.

1Jij doet de aanvraag
2Je krijgt een mail met bevestigingslink
 
3Wij beoordelen de aanvraag
4Ok? Je krijgt bevestiging
 • "

  Communicatie en service zeer goed. Leuk bedrijfsuitje.

  De IT nerds van de Vanad group hadden het naar hun zin. We zullen vast een zeker in de toekomst nog een keer komen.

  "

  Jeff van Geest

 • "

  Wat een beleving.. van directeur tot support medewerker iedereen ging helemaal op in de game.. Van A-Z goed begeleid met doordachte games en heel mooi materiaal, die H&K UMP zal ik gaan missen.. Tot snel!

  "

  Peter van der Plas

 • "

  Ja ik kan alleen maar vijf sterren geven en dat is eigenlijk te weinig. De twee groepen die op dezelfde tijd stonden lagen elkaar niet echt: de adrenaline liep de oren uit. Het personeel dacht actief mee en kwamen met een prima oplossing.
  Bedankt voor de spannende, plezierige, soms wat pijnlijke zondagmiddag.

  "

  Hans van Bommel

 • "

  Geweldige ervaring, zoals elke keer. Nu met een grote groep heerlijk 3 uur gespeeld, en zelfs na sluitingstijd doorgegaan omdat er een paar later waren komen opdagen. Binnenkort gaan we weer maar nu huren we gewoon de hele zaal af.

  "

  Boudewijn Eikenhout

 • "

  Wij zijn met SolarNRG onlangs gaan Airsoften als afsluiter van een trainingsdag. Supergaaf!! Ideaal voor de teambuilding. Bovendien hebben we er nog voor 2 weken gesprekstof aan gehad! Wij raden het iedereen aan.

  "

  Sander Noordermeer Sales- en Marketing Director

 • "

  Supertoffe indoor locatie met leuke spelmodi en diverse huur replica's. Mooie winkel en de huurkits zijn van goede kwaliteit.  De service is super, personeel is enthousiast en de sfeer is relaxed. Echt een aanrader om met vrienden, collega's of familie je adrenaline kwijt te kunnen!

  "

  Melvin van Oosten

 • "

  Met een bedrijfsuitje zijn we hier gaan airsoften. Voor nagenoeg iedereen was het de eerste keer. Voor aanvang wordt er goed uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat en hoe de wapens werken. Daarbij waren de marshals erg geduldig.

  De spellen zijn leuk. Echter is het erg makkelijk om vals te spelen. Dat werd dan ook veelvuldig gedaan. Wellicht dat de marshals daar een grotere rol in kunnen spelen door ook een soort scheidsrechter rol te vervullen.

  "

  Erik Veerman