There are no items in your cart

Extreme Nerf games

Met de 0,5 joule JetBlaster guns heb je alles wat je bij Airsoft hebt, maar dan vergunningvrij en zonder beperkingen. De guns schieten net zo hard als de Airsoft 14+ guns, hebben een vergelijkbare accuratesse en range, maar de foam darts met rubberen punt zijn groter en pittig! 

De JetBlaster Ceda die we gebruiken heeft een M4 stock, red dot, Katana magazine en is de sterkste variant op de markt! We hebben een blue en red team, met guns en munitie in de kleur van het team.

Uiteraard kan jij aan deze games ook meedoen met jouw eigen Jet Blaster en speel je tegen gereduceerd tarief.  

Nieuw in Nederland en (nu nog) enkel bij Airsoft INC.  te ervaren voor gewone burgers vanaf 14 jaar! Een unieke indoor airsoft locatie in Nederland, midden in de provincie Zuid Holland. Airsoft INC. heeft de nieuwste tactische simulaties op het gebied van Airsoft, Nerf, Laser wapens en meer en natuurlijk de dikste games en wapens en de munitie is onbeperkt!!

In teamverband speel je diverse games & realistische tactische simulaties. Alles draait om de shoots & no shoots, team kills, medic acties en gerealiseerde doelen natuurlijk. Alles wordt tevens vastgelegd, met camera's voor de ultieme herbeleving en kans om de tactieken te analyseren en verbeteren. Train, oefen en vecht jezelf of jouw team naar het ultieme operator niveau.

Dit is gamen in het echt, speel een mix van Battlefield, Rainbow Six Siege en PUBG zonder controller maar met jouw vrienden, dikke guns, zweet, echte tegenstanders , acteurs en of course no bots. Deze real life shooter heeft een pittige pijnprikkel op het moment van geraakt worden.. Aan jou de keus, hoe goed denk je dat je bent en how much can you take...!

Voor dit event word je 15 minuten voor aanvang verwacht, aanmelden kan in de winkel met alle airsoft guns. We starten met het maken van de teams en de safety briefing.

Hierna ga je de indoor arena in voor de individuele replica- en speluitleg, deze is 100% Corona maatregelen proof! Daarna starten we een extreme beleving, die je meegemaakt moet hebben, extreme sports bring it on!

De plate carrier en replica krijgen jullie van ons en verder is alles inbegrepen met uitzondering van eten & drinken. We adviseren sportieve kleding en makkelijke, stevige, schoenen. De teams worden gemaakt aan de hand van het aantal aanwezige spelers. Handschoenen en een petje of hoedje worden aangeraden en een mondkapje wordt tijdens de Corona crisis geadviseerd! Denk aan het meenemen van droge kleding want het is mega intensief, kleding en alle andere artikelen zijn te verkrijgen in de winkel en eventueel vooraf te bestellen via de Webshop

Het niet tijdig afmelden/ annuleren van spelers en/of evenementen kan resulteren in het doorbelasten van 50% van de kosten van de reservering. Annuleringen dienen minimaal 24 uur van te voren aan Airsoft INC. bekend gemaakt te worden!

Check de video

.

 

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 20.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 20.00 uur 
Zaterdag:      10.00 - 18.00 uur 
Zondag         10.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

 

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

 

Winkel: 06 24 60 86 80

Reserveren: 06 40 61 67 94

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085