There are no items in your cart

Bedrijfsuitje, team uitje of vrijgezellenfeest.. kom lekker knallen!

Treintjes lopen, pushen met riot schilden, shotguns en semi automatische wapens, als een AT team rammen, of liever een beetje kampen?


Nieuw in Nederland en nu ook voor gewone burgers vanaf 18 jaar! Een unieke indoor airsoft locatie in Nederland, midden in de provincie Zuid Holland. Airsoft INC. heeft de dikste tactische simulaties, games en guns op het gebied van Airsoft. 

In teamverband speel je diverse games en/of realistische tactische simulaties. Alles draait om de shoots & no shoots, team kills, medic acties en gerealiseerde doelen natuurlijk. Alles wordt tevens vastgelegd, met camera's voor de ultieme herbeleving en kans om de tactieken te analyseren en verbeteren. Train, oefen en vecht jezelf of jouw team naar de hoogste rankings in het dag klassement, week klassement en misschien wel de positie van de jaarlijkse ultieme operator. 

Dit is gamen in het echt, speel een mix van Battlefield, Rainbow Six Siege en PUBG zonder controller maar met jouw vrienden realistische guns, zweet, echte tegenstanders , acteurs en natuurlijk NO bots. Deze real life shooter simulatie heeft een pittige pijnprikkel op het moment van geraakt worden.. Aan jou de keus, hoe goed denk je dat je bent en how much can you take...!


LET OP: DOCUMENT IN BIJLAGE INVULLEN EN RUIM VOOR AANVANG RETOURNEREN VOORKOMT VERLIES SPEELTIJD!! 

Voor dit event word je 15 minuten voor aanvang verwacht, aanmelden kan in de winkel met alle airsoft guns. We starten met het maken van de teams en de safety briefing. 

Hierna ga je de indoor airsoft arena in voor de individuele replica- en speluitleg, deze is 100% Corona maatregelen proof! Daarna starten we een extreme beleving, die je meegemaakt moet hebben, extreme sports bring it on! Leden van de NABV kunnen vrij naar ons reizen met hun replica, omdat wij een erkende handelaar zijn en je kan gebruik maken van jouw eigen replica. 

Er is een Excel lijst bijgevoegd die je kan invullen en terug mailen naar sales@airsoftinc.nl. De plate carrier en replica krijgen jullie van ons en verder is alles inbegrepen met uitzondering van eten & drinken. We adviseren sportieve kleding en makkelijke, stevige, schoenen de kleur van de kleding wordt bepaald door het team waar je voor reserveert. Handschoenen en een petje of hoedje zijn verplicht en een mondkapje wordt tijdens de Corona crisis geadviseerd! Denk aan het meenemen van droge kleding want het is mega intensief, kleding en alle andere artikelen zijn te verkrijgen in de winkel en eventueel vooraf te bestellen via de Webshop  ! 

Let op: het gebruik van drank en/of drugs voor of tijdens een Airsoft evenement is uitdrukkelijk verboden, constatering leidt onherroepelijk tot uitsluiting

Het niet tijdig afmelden/ annuleren van spelers en/of evenementen kan resulteren in het doorbelasten van 50% van de kosten van de reservering. Annuleringen dienen minimaal 24 uur van te voren aan Airsoft INC. bekend gemaakt te worden! 

Check de video

 

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 21.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 21.00 uur 
Zaterdag:      13.00 - 21.00 uur 
Zondag         13.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

 

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

 

Winkel: 06 24 60 86 80

Reserveren: 06 40 61 67 94

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085