There are no items in your cart

Indoor Airsoft Den Haag

Indoor Airsoft Den Haag

Airsoft bestaat al sinds ongeveer 1970-1980, maar is pas sinds 2013 toegestaan in Nederland. Airsoft is te vergelijken met paintball, er wordt alleen met bb’s geschoten (balletjes van biologisch afbreekbaar materiaal) in tegenstelling tot verfballetjes. Airsoft INC. is met een indoor- en outdoorveld, airsoft winkel, webshop de grootste full service airsoft organisatie van Zuid Holland in Den Haag. Een ander groot verschil bij airsoft is dat er wordt gespeeld met 1 op 1 replica’s van vuurwapens die onder cat. 1 van de WWM vallen. Airsoft INC. is de eerste airsoft organisatie in Zuid Holland erkend door justitie en is daarmee volledig bevoegd om alles op het gebied van airsoft aan te bieden in Den Haag. Bij ons kan je indoor met de nieuwste defensie force on force simulatie gamen, in tegenstelling tot gewoon airsoft worden hits geregistreerd en is cheaten onmogelijk. Bij Airsoft INC. gaat het er dan ook niet om lukraak op elkaar knallen, maar er worden verschillende tactische games gespeeld.

Zoek nu een beschikbare datum!

Indoor Airsoft Den Haag

Airsoft INC. is gestart met een indoor airsoft locatie; the Time Crisis Arena. Deze is gebouwd door een team van airsofters, voor airsofters en bevindt zich in het gigantische sportcomplex De Uithof in Den Haag.


Indoor Airsoften 

Een voormalige winkel is omgebouwd tot een CQB kantoor setting, hierbij is veel aandacht besteed aan crowd control. Er is altijd een sluiproute te vinden om bottlenecks te vermijden, er zijn verborgen ruimtes en er is nauwelijks een plekje te vinden waar je verdekt kan blijven zitten. Time crisis is the name of the game and maximum action is what we live for!

Naast audio- en visuele effecten is er een ruime keuze aan te volbrengen missies, deze zijn af te stemmen op de wensen en het niveau van de individuele speler of van het niveau van het team. Voor alle airsofters die zichzelf graag in actie filmen is er free wifi met een goed signaal. De innerlijke mens wordt goed verzorgd met een kwalitatief hoogwaardig restaurant, de mogelijkheid om na het spelen de bar nog in te duiken.

Uiteraard werken wij conform de Nederlandse wet- & regelgeving en is zowel de bedrijfsruimte als de organisatie door justitie erkend, om deze beleving volledig veilig en verantwoord aan te bieden. Voordat we beginnen krijgt iedereen een volledige uitrusting en briefing waarbij de veiligheidsregels, fair play en de baan worden uitgelegd. Nadien volgt de fps-test of uitleg van het airsoft wapen, waarna de eerste mission objectives bekend worden gemaakt.

Snack & borrelen?

Nog even napraten onder het genot van een bittergarnituur en een drankje? Vraag ernaar bij het boeken!

 

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 21.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 21.00 uur 
Zaterdag:      13.00 - 21.00 uur 
Zondag         13.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

 

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

 

Winkel: 06 24 60 86 80

Reserveren: 06 40 61 67 94

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085