X

Nerf of Airsoft party


Hier een impressie

Nerf game

 

Airsoft game

 


Nerf party

Nerf is hartstikke populair en verschillende jonge mensen hebben tegenwoordig een complete Nerf uitrusting tot hun beschikking. Het leukste zijn de Nerf kinderfeestjes, oftewel met een zo groot mogelijke groep bepaalde spellen tegen elkaar spelen, tijdens bijvoorbeeld een kinderpartijtje. Dit is prachtig om buiten te spelen met lekker weer, of om gewoon lekker met z'n allen te rausen in het huis van je ouders. Maar het is natuurlijk nog toffer om met al je vrienden en vriendinnen Nerf Wars te spelen op een grote, speciaal hiervoor ingerichte, locatie met spannende verassingen, geheime gangen en ruimtes.

Ook voor je ouders is het best lekker om dit eens niet in huis te doen, of om eens een potje ouders tegen de kinderen te spelen. Eens kijken hoe de verhoudingen liggen tussen de generaties qua spelinzicht, reactie- en uithoudingsvermogen. Met de 19 spelvarianten van Airsoft INC. zal er in ieder geval geen moment zijn van verveling. Tijdens de spellen val je niet stil als de Nerf pijlen op zijn, maar zorg je dat je zonder geraakt te worden bij de munitietonnen komt.

Ook de Nerf Wars en kinderfeestjes worden begeleid door marshalls van Airsoft INC. en ondersteund met audio- en visuele effecten. Uiteraard staat ook hier weer het plezier van iedere speler voorop en ligt de nadruk op samenwerken en bewegen. Vooraf maken wij de teams worden de kids gecamoufleerd met camouflage schmink sticks en achteraf staat er limonade voor ze klaar met iets te snoepen. Geadviseerd wordt om Nerf te boeken voor kinderen vanaf 6 jaar oud!


 • "

  Vandaag met 9 kids Nerf Party gedaan!! Perfect. Wij hoeven niks te doen. En de kids hebben de tijd van hun leven!! SUPER

  "

  Leo van der Meer

 • "

  Hele leuke middag gehad

  "

  Francien Voskamp

 • "

  Kinderfeestje van Donny, was super gaaf! # nerf feestje

  "

  Chantal Froling-van Dijck

 • "

  Fijne plek waar mijn zoon een hele leuke tijd heeft gehad met zijn vriendjes. Aardige mensen.

  "

  Frank Beers

 • "

  Jongens hebben genoten van het Nerfen. Maar gelukkig zijn ze bij het volgende verjaardagsfeestje oud genoeg om te airsoften...

  "

  Bas

 • "

  Vandaag was het kinderfeestje van Darsh van 12h tot 13h. 

  Normaal geef ik geen feedback bij kinderfeestjes maar vandaag maak ik een uitzondering. Ik wil even laten weten hoe de kinderen en ik het hebben ervaren...

   

  Reactie van de kinderen: gaaaaaf, vet cool, gaan we na het eten nog een keer, ahhhhhh maar waarom niet.

   

  Reactie papa en mama en vooral mama...HOE GAAAAF!!! Moeten we met onze vrienden echt ook een keer doen!!! 

  In short, iedereen had een geslaagde middag! 

   

  "

  Sharmila


Airsoft party

Omdat wij de jongere generatie ook graag kennis laten maken met airsoft, waren wij de eerste in Nederland die ook airsoft onder de 18 jaar mogelijk maakte. Deze leeftijdsgroep speelt met dezelfde uitrusting en (op het oog) met dezelfde replica's. De replica's verschillen qua schotkracht aanzienlijk van de airsoft replica's voor ouderen.

De apparaten zijn van een lichter materiaal en daarmee prima te hanteren vanaf ongeveer 10 jaar. De apparaten hebben een sterk verminderde schotkracht maar worden wel degelijk goed gevoeld.. Uiteraard houden de kids er geen verwondingen aan over, maar veiligheidsbrillen zijn verplicht en worden beschikbaar gesteld!

Wij zullen dezelfde beleving aanbieden qua audio- en visuele effecten, missies en actie maar houden wel rekening met de leeftijd van de groep. Vooraf maken wij de teams worden de kids gecamoufleerd met camouflage schmink sticks en achteraf staat er limonade voor ze klaar met iets te snoepen.


Zoek nu een beschikbare datum! Click Here
 • "

  Net geweest en was super gaaf

  "

  Damian Spaans

 • "

  Het was de gaafste dag van onze vakantie! We hebben genoten! Gave guns, super coole games, zoals "capture the flag", Team Death Match" & "Search & Destroy". Het was net of we in "Black Ops" of "Modern Warfare" speelden. Bedankt voor een super avond en we komen snel weer een keertje langs!

  Groeten Given en Donne Baven

  "

  Given en Donne Baven

 • "

  Vanmiddag een verjaarddagspartijtje gehad met kinderen met een beperking, er ging toch wat fout wat door het personeel zeer vakkundig opgelost is, super mannen.Bedankt voor de leuke middag.

  "

  Peter Louwerens

 • "

  Dank jullie wel voor de fantastische begeleiding vandaag met Leon zijn partijtje.

   

  De kinderen hebben echt genoten, en als moeder had ik het ook erg relaxed :-)

   

  Wij komen zeker terug :-)

   

  Groetjes

   

  "

  Lot Hoek

 • "

  Leuke locatie om met kids (vanaf 10 jaar) kennis te maken met airsoft.

  "

  Maarten Oosterink

 • "

  Superleuk kan niet wachten tot ze 15+ zijn

  "

  Naomi Barry

Goed om te weten

Groepen

Vanaf 6 personen is het mogelijk om indoor te spelen, wij kunnen maximaal 20 tot 30 kids tegelijkertijd laten spelen. Helaas is buiten nog niet mogelijk!

 

Veiligheid

Voor zowel Nerf als Airsoft in de leeftijdscategorie 6 tot 14 jaar is enkel een veiligheidsbril verplicht!

Meer info
 

Games

Tijdens de kinderfeestjes worden verschillende games gespeeld, capture the flag, zombie game, search & destroy, the hunger games teveel om op te noemen!

 

Nakletsen

Na de game sta je te stuiteren. Tijd voor wat suikers, limonade, iets te snoepen en grote verhalen vertellen. Uiteraard hoort taart of iets te eten ook tot de mogelijkheden!

Meer info
 

Hoe gaat het reserveren?

Om iedereen de beste ervaring te bieden, controleren we handmatig alle reserveringen. Hieronder hoe we werken.

1Jij doet de aanvraag
2Je krijgt een mail met bevestigingslink
 
3Wij beoordelen de aanvraag
4Ok? Je krijgt bevestiging

Prijzen Eerlijke all-in prijzen per persoon, zonder verrassingen