X

NABV Airsoft events

Airsoften op de grootste baan van Den Haag en omgeving bij Airsoft INC. ®. 5 dagen per week overdag en 's-avonds, in een no nonsense setting met relaxte sfeer.
 
Voorzien van alle gemakken kan je ook voor een paar uutjes rammen bij ons terecht, zonder je aan te hoeven melden op een NABV event. Winkel, catering, douches, toiletten alle gemakken zijn aanwezig.
 
Het is ook mogelijk om wekelijks te komen sporten tegen een schijntje van de normale prijzen met een grote groep leden. Zowel voor de airsofter als voor de speedsofter zijn er verschillende mogelijkheden!  
Zoek nu een beschikbare datum! Click Here

Erkenninghouder

Airsoft INC. onderscheidt zich van andere organisaties op een aantal punten. Wij zijn erkenninghouder wat betekent dat wij wel airsoft replica's mogen verhuren en dat jij altijd vrij met jouw replica naar ons mag reizen, zonder het gedoe van aanmelden etc. Het is natuurlijk wel even handig om te checken of wij een 18+ event hebben staan op het moment dat jij wil komen schieten en of er nog plaats is.. Dat je niet met je replica tussen 20 Nerf kids staat zeg maar :-)

Wij werken met evenementen van 1, 2, of 3 uur omdat airsoften bij ons zowel indoor als outdoor 100% hardcore airsoft actie is.. Er is een kwartiertje tot 30 minuten ruimte vooraf om je gear en replica klaar te maken en onze pauzes duren maximaal 10 minuten.. Vanaf 6 personen kan je een eigen skirm reserveren, daaronder sluit je aan bij een van de geplande events!

Wij spelen voor de actie en zijn dit begonnen om de reistijd, voorbereidingstijd, pauzes en wandeltijd zoveel mogelijk te elimineren.. Oftewel 100% actie, heel de tijd en overal.. Indoor en outdoor skirms

Bij Airsoft INC. kan je indoor en outdoor skirmen, met maximaal 16 spelers indoor en maximaal 24 spelers outdoor. Op deze groepen staan tenminste 2 marshalls die alles in de gaten houden, waardoor we de gentlemens rulez goed kunnen bewaken.

De teams worden zoveel mogelijk gemaakt met een balans qua ervaren spelers en introducees.. Niet iedere NABVér speelt elke week en wij kunnen natuurlijk niet aan iemands neus zien of hij of zij kan mikken.. Vanaf 2 uur spelen de intro's indoor het eerste uur met een shotgun, dit geeft jou de gelegenheid om even lekker los te gaan met jouw side arm!

Airsoft INC. heeft ook nog 36 actieve leden die wekelijks spelen en aansluiten en een vrij grote schare reguliere bezoekers. Deze personen zijn ofwel member ofwel regular en daar worden speciale events voor georganiseerd en speciale prijzen voor gehanteerd. In ruil daarvoor helpen zij nieuwe spelers op weg en zorgen zij dat de sfeer positief blijft... Airsoft is tenslotte de leukste hobby die er is en dat laten wij niet verpesten!


Goed om te weten

FPS & rifle types

Indoor alles max. 360 fps, outdoor pistol, assault, DMR en sniper rifle conform NABV regels... BEHAVE!

 

Gentlemen & shooting rulez

Discussieren doe je thuis, Marshall is always right, Dead man don't talk or shoot, Hit is hit, geen blindfire, sorry is not the hardest word.. BEHAVE!

 

Pang regel

Indoor & outdoor binnen 3 meter is pang, binnen 5 meter i.i.g. niet op het hoofd.. BEHAVE!

 

BB's

Outdoor BIO only, Indoor non BIO ook goed.. Geen glazen, metalen etc. BEHAVE!

 
 • "

  Ik heb gisteren een ontzettend leuke avond gehad. Ideaal om alleen of met een vriend een paar uurtjes te rennen, sliden, duiken, hit roepen en te respawnen.

  De organisatie is super relaxed en heeft echt plezier in wat ze doen. Goede kennis en goede tips. Spellen zijn snel, vol actie en kampen is hier geen optie. er is goed nagedacht over het veld.

  Enige wat ik aan te merken heb is dat het voor mijn ogen op sommige stukken net te donker zijn. En dat ik soms dacht dat het ergens vrij was om vervolgens daar vandaan geraakt te worden. Volgende x zet ik een lampje op me replica.

  Je zult mij in iedergeval vaker daar tegenkomen.

  "

  Rens Borkent

 • "

  Al meerdere malen geweest. Leuke baan en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
  Hopelijk gaat snel de outdoor baan open!

  "

  Jelle Ouwehand

 • "

  Goede begeleiding, leuke mix van ervaren en minder ervaren spelers!

  "

  Mick de Bakker

 • "

  Net terug van een avondje knallen bij airsoft inc, een aanrader! Super vriendelijke mensen die er verstand van hebben en weten waar ze over praten. Bedankt!

  "

  Rob de Groot

 • "

  Zeer goed en leuk spel gezellige mensen heb het gister zwaar naar me zin gehad goed matriaal!

  "

  Bowie Koene

 • "

  Eerste keer daar en het personeel was zeer vriendelijk, veiligheid staat voorop en fairplay ook. Vragen werden beantwoord en advies werd gegeven.

  Zeer geslaagde avond!

  "

  Tim Elligens S.A.T.

 • "

  Leuke locatie om ff stoom af te blazen. Vriendelijke orga , heb een top avond gehad.

  "

  Martin Slob Krypteia

 • "

  Leuke airsoft locatie en vriendelijk personeel. Je wordt goed geholpen en ook voor de beginnende airsofters is het zeker geschikt

  "

  Nick vd Toorn

 • "

  Een veel gehoord punt: vergeleken met andere locaties is de indoor baan van AI klein. Dat klopt, dit maken ze echter ruimschoots goed door de snelheid van de verschillende games en de goede en strakke begeleiding door de Marshalls.

  Op deze baan 3 uur spelen is velen malen intensiever dan 6 uur bij andere locaties, juist omdat de afstanden kleiner zijn en er goed nagedacht moet worden over wat je gaat doen en wat je wilt bereiken met je actie wat het allemaal super intens maakt.

  Tegenwoordig hebben ze ook een aanbod van verschillende replica's. Deze kan/mag je vasthouden en zelfs mee de baan op nemen om te kijken of het je bevalt ja of nee. Overall een top service en een locatie waar ik ook zal blijven komen.

  "

  Michiel Delemarre

 • "

  Kleinere speelruimte (zowel binnen als buiten) vind ik persoonlijk een voordeel aangezien het spel daardoor sneller wordt en je ook geen lange tijd verspeelt aan het lopen naar en van respawn. Personeel is gedreven, goed oog voor veiligheid en fair-play en uitleg van de verschillende spellen is duidelijk. De shop heeft mooi speelgoed aan de wand hangen en ik vrees het ergste voor mijn bankrekening.
  Ga hier nog vaak terugkomen.

  "

  Werner Verboom

 • "

  Airsoft Inc. heeft een zeer leuk baantje binnen en een zeer goede organisatie. Het spelen was veel actie en weinig wachten. Na de 3 uur die onze groep gespeeld had je dan ook meer inspanning gedaan dan 5 uur op andere banen.

  Zeker aan te raden!!!

  "

  Joey Puddin

 • "

  Vanavond een kijkje mogen nemen bij de ledenavond..... super ontvangst! Hele toffe mensen die aanwezig waren. Super vette games gespeelt l... En ja helemaal kapot geschoten haha..... zelfs 7 tegen 3 ging hem niet worden haha...... we hebben genoten THANX !!!!!

  "

  Danny Owen James

 • "

  Leuk klein indoorveld, wat snel speelt. Geen lange wachttijden tussende verschillende games. Echt geweldig!

  "

  Alex Vissers


A.I.M. Airsoft INC. Members

De donderdagavond is gereserveerd voor de 18+ leden van Airsoft INC. Deze avonden zijn bedoeld voor de fanatiekere Airsofter die graag bij Airsoft INC. komt en de sport regelmatig wil beoefenen.

De ledenavonden worden geregiseerd door de leden voor de leden, waarbij alle activiteiten gezamenlijk worden uitgevoerd. Denk hierbij ook aan optreden als Marshall, scenario's schrijven, optreden als trainer, bouwen & verbouwen en uiteraard opruimen!

Alle leden zijn in het bezit van een geldig NABV-lidmaatschap en en replica. Het maandelijkse lidmaatschap bedraagt € 35,- . De donderdagavonden zijn van 19.00 - 22.00 ledenavonden en daarnaast sluit je vrij aan. Een introductieavond kost € 15,-.

Nieuwsgierig geworden of de ledenavonden iets voor jou zijn? Loop gewoon binnen, maak kennis, probeer het uit en we praten er over verder!


A.I.R. Airsoft INC. Regulars

De Regulars zijn de reguliere bezoekers van Airsoft INC. zij worden als eerste uitgenodigd voor special events en krijgen een leuke korting op alles van A.I. Meedoen aan evenementen voor Regulars is leuk en niet op uitnodiging.. Spelers die betrokken zijn bij wanordelijkheden kunnen helaas niet meer deelnemen aan deze events.

Regular worden gebeurt op uitnodiging van Airsoft INC. maar aangezien wij nog wel eens druk doen, is het verstandig om zelf even aan de bel te trekken en aan te geven dat je hiertoe wil behoren!


Skills & Drills

Airsoft INC. is begonnen met de skills & drills challenge, een digitaal parcours dat jij en jouw team kunnen afleggen voor de beste tijd. Dit is alles behalve statisch en op hoger niveau een leuke mix tussen iaps en skirmen.. Dit is voor velen behoorlijk confronterend gebleken... Durven jij en jouw team het aan?

De skills & drills challenge is te boeken vanaf 6 personen!

Menu kaart

Zowel in het restaurant te bestellen of aan het lopend buffet te halen, maar vanaf nu ook in de safety van de outdoor arena te bestellen (graag voorafgaand voor de pauze)!