X

NERF Party Den Haag

De coolste Nerf party volledig verzorgd door Airsoft INC. in Den Haag. Speel verschillende game modes zoals capture the flag,  the hunger games of the zombie game.. De nadruk ligt op plezier maken, bewegen en samenwerken en dit wordt volledig begeleid door onze enthousiaste marshalls! 

Uiteraard speel je in een cool tactisch Nerf vest, je neemt je eigen Nerf gun mee of je krijgt de Zombie Strike Flip Fury met dubbel magazijn van ons. In jouw basis staat een grote bak met Nerf pijlen klaar zodat je altijd genoeg munitie hebt!

Ouders doen mee, maken de tofste foto's en video's tijdens de game of genieten in alle rust van een drankje aan de bar, terwijl ze de game veilig achter het glas bekijken! 

Zoek nu een beschikbare datum! Klik hier

Nerf feestje in Den Haag

15 minuten voor aanvang starten we met het maken van 2 teams, het schminken als commando met camouflage schmink en een korte safetybriefing. De veiligheidsbril blijft altijd op en we gaan op een leuke manier met elkaar om!

Daarna worden er verschillende games gespeeld en na ieder uur wordt dit onderbroken met een korte revival pauze waarvoor voldoende limonade en iets te snoepen klaar staat. De games speel je in een grote ruimte van 800m2 met spannende verassingen, geheime gangen en ruimtes. Soms start je aan het bureau van Donald Trump in het Witte huis en soms in het Kremlin.  

Zowel vooraf als achteraf kan in het restaurant gebruik gemaakt worden van de taartservice en/of een heerlijk verjaardags kids menu. Patat, een snack naar keuze, sausjes en een drankje


Goed om te weten

Groepen

Vanaf 6 personen is het mogelijk om indoor Nerf te spelen. Het maximaal aantal tegelijkertijd spelende Nerf'ers is 20. Helaas is het outdoor nog niet mogelijk! 

 

Veiligheid

Nerf is natuurlijk helemaal veilig, wel doen wij er alles aan om het voor iedereen een leuke ervaring te laten zijn en de veiligheidsbril is verplicht!

Lees meer
 

Games

We spelen verschillende games, denk aan capture the flag, team death match, de zombie game en de hunger games.. Net als in de film en op de playstation, maar nu speel jij de hoofdrol!

 

Nakletsen

Na een uur sta je te stuiteren. Tijd voor een drankje, iets te snoepen en grote verhalen. Aansluitend ook nog wat eten of taart? Alles kan!

Lees meer
 
 • "

  Vandaag met 9 kids Nerf Party gedaan!! Perfect. Wij hoeven niks te doen. En de kids hebben de tijd van hun leven!! SUPER

  "

  Leo van der Meer

 • "

  Jongens hebben genoten van het Nerfen. Maar gelukkig zijn ze bij het volgende verjaardagsfeestje oud genoeg om te airsoften...

  "

  Bas

Hoe gaat het reserveren?

Om iedereen de beste ervaring te bieden, controleren we handmatig alle reserveringen. Hieronder hoe we werken.

1Jij doet de aanvraag
2Je krijgt een mail met bevestigingslink
 
3Wij beoordelen de aanvraag
4Ok? Je krijgt bevestiging