There are no items in your cart

Kruipen en tijgeren door struiken en loopgraven, of liever een beetje kampen?

Als het kan doe je er een leuk camouflage pak bij aan heb je net die paar seconde voor op je tegenstander!! Een unieke outdoor airsoft locatie in Nederland, midden in de provincie Zuid Holland.


Nee, je kunt hierbij geen vrijgezel in een konijnenpak het veld opgooien en je Airsoft replica's op 'm legen, het is geen paintball! We gaan de baas of manager ook niet aan bonken schieten met de afdeling. Het is de bedoeling dat iedereen een toffe airsoft beleving heeft en airsoft is een gentlemens game. 

Nee, je kan hier niet aan meedoen onder de 18 jaar omdat deze airsoft wapens onder de wet wapens en munitie vallen in Nederland. Hier maken ook wij dus geen uitzonderingen in. 

Ja, dit is wel echt een dikke real life first person shooter... Airsoft.. Airhard zal je bedoelen, keiharde balletjes die je met 400 km/uur terug gaat koppen.. of beter gaat ontwijken door te sluipen, samen te werken met jouw team en door sneller te zijn dan de ander en beter te richten!! Ideaal als teambuilding, voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, afdelingsuitje of lekker met de vrienden buiten sporten.. Extreme sports bring it on!

LET OP: DOCUMENT IN BIJLAGE INVULLEN EN RUIM VOOR AANVANG RETOURNEREN VOORKOMT VERLIES SPEELTIJD!!

Voor dit event word je 15 minuten voor aanvang verwacht, aanmelden kan in de winkel met alle airsoft guns. We starten met het maken van de teams en de safety briefing.

Hierna ga je de outdoor airsoft arena in voor de individuele replica- en speluitleg, deze is 100% Corona maatregelen proof! Daarna starten we een extreme beleving, die je meegemaakt moet hebben, extreme sports bring it on! Leden van de NABV kunnen vrij naar ons reizen met hun replica, omdat wij een erkende handelaar zijn en je kan gebruik maken van jouw eigen replica.

Er is een Excel lijst bijgevoegd die je vooraf kan invullen en terug mailen naar sales@airsoftinc.nl. De plate carrier, replica's, munitie, bril krijgen jullie van ons zijn inbegrepen, eten & drinken is extra en aan de bar te bestellen. We adviseren sportieve, bedekkende, maar niet te warme kleding en makkelijke, stevige, schoenen. Handschoenen en een petje of hoedje zijn verplicht en een mondkapje wordt tijdens de Corona crisis geadviseerd! Denk aan het meenemen van droge kleding want het is mega intensief, kleding en alle andere artikelen zijn ook te verkrijgen in de winkel en eventueel vooraf te bestellen via de Webshop !

Let op: het gebruik van drank en/of drugs voor of tijdens een Airsoft evenement is uitdrukkelijk verboden, constatering leidt onherroepelijk tot uitsluiting!

Het niet tijdig afmelden/ annuleren van spelers en/of evenementen kan resulteren in het doorbelasten van 50% van de kosten van de reservering. Annuleringen dienen minimaal 24 uur van te voren aan Airsoft INC. bekend gemaakt te worden!

Check de video

 

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 20.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 20.00 uur 
Zaterdag:      10.00 - 18.00 uur 
Zondag         10.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

 

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

 

Winkel: 06 24 60 86 80

Reserveren: 06 40 61 67 94

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085