There are no items in your cart

Onlangs bekeken

Cybergun - Colt M4 GBB C3


Mooier wordt het niet.. een 1 op 1 gas blowback M4 airsoft geweer replica onder licentie van Colt, uitgebracht door Cybergun. Zelfs het fieldstrippen klopt met het vuurwapen, komt dat zien in de shop!
SKU: 1040
Free Shipping
489,95€   

Deze authentieke gas blowback rifle van Cybergun is gebouwd door de Vega Force Company (VFC), die bekend staan om hun realistische, high performance airsoft guns. Dit keer hebben zij in opdracht van Cybergun, onder licentie van het grote Colt, deze Colt M4A1 airsoft geweer replica gebouwd. De verbazingwekkend mooie en fijne details van deze M4A1 GBB replica, zal iedere vuurwapen bezitter en zelfs de mensen die ermee werken doen twijfelen..  Maar dat is niet alles, dit airsoft wapen is niet alleen gebouwd om de mooiste te zijn, zeker niet.. deze airsoft gun is gebouwd om out of the box te presteren. Het VFC gas blowback systeem van 2016 is een volledig nieuw design, met een sterkere blowback dan ooit en zorgt voor een indrukwekkende ervaring.  

Net als andere M4 platforms op de markt, kan ook deze M4 GBB rifle volledig worden gecustomized. Het aanpasbare hop-up systeem zorgt voor een zeer goede accuratesse, de full metal receiver voelt fantastisch, de SOPMOD buttstock en het fieldstrippen als het vuurwapen ,de M4A1 carbine, maken dit het beest van de airsoft velden in Nederland. Ook kan de fps heel eenvoudig worden aangepast, ideaal voor het switchen van woodland naar de CQB locaties!

Een GBB (gas blowback) airsoft geweer heeft net als het vuurwapen een werkende grendel, deze slaat ook terug na ieder schot. Naast dat het tof is, heb je hiermee dan ook de meest realistische replica en alles is functioneel. De magazijnen worden gevuld met een mix van propaan en siliconen om het wapen te laten repeteren en direct te smeren. Er zijn verschillende type green gas verkrijgbaar, deze hebben invloed op de kracht van de replica. Voor skirms adviseren wij Nuprol green of red gas, voor target practice Nuprol Black voor een dikke blow back.

Abe Lincoln may have freed all men, but Sam Colt made them equal.

Colt's Manufacturing Company is een VS vuurwapen producent, opgericht in 1855 door Samuel Colt. Colt is bekend van de dominante marktpositie gedurende WOI waardoor de vuurwapen technologie tot grote hoogte werd gestuwd.  

 

Wanneer u vergunningsplichtige wapens besteld, of wapens waarvoor een minimale leeftijd van 18 jaar geldt, dient u via Documenten uploaden kopieën van de benodigde documenten te uploaden. Voor de replica’s van vuurwapens dient zowel een kopie van het NABV lidmaatschapspasje als een kopie van een geldig identificatiebewijs mee te sturen. Uw bestelling wordt pas verwerkt wanneer alle benodigde documenten in ons bezit zijn en dienen met elkaar tezamen met het bezorgadres overeen te komen. Het niet uploaden van de documenten zorgt in eerste instantie voor onnodige vertraging in de afhandeling van uw bestelling en uiteindelijk worden uw gelden aan u terug over gemaakt met aftrek van EUR 6,50 aan administratiekosten.

Gewicht 2500 - 3000 gram
Kaliber 6 mm bb
Lengte 850 - 900 mm
Magazijn capaciteit 35
Materiaal body Metaal
Maximale energie 1,4 joule
Systeem GBB (Gas blow back)
Vergunning NABV lidmaatschap en kopie ID benodigd
Vuurstand Semi -en volautomatisch
Gebruiksaanwijzing

Download hier de gebruiksaanwijzing!

Video

Bekijk hier de video!

Bekijk hier de onderhoudsvideo! 

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven.

 

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 20.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 20.00 uur 
Zaterdag:      10.00 - 18.00 uur 
Zondag         10.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

 

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

 

Winkel: 06 24 60 86 80

Reserveren: 06 40 61 67 94

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085