There are no items in your cart

Onlangs bekeken

Cybergun - Colt M4 Hawkeye AEG


Niet op voorraad, check specificaties tab voor levertijd

De Colt M4 Hawkeye AEG airsoft geweer replica uitgebracht onder officiële licentie van Colt, door Cybergun. Deze airsoft gun is volledig gemaakt van metaal. Met Mosfet, M-lock handguard, NIMH accu en oplader en natuurlijk het quick spring change systeem. Dit ultieme Airsoft wapen ligt nu in de winkel!!
SKU: 2865
Free Shipping
259,95€   

Een mooie M4 airsoft geweer replica met accu en lader, metalen inner barrel, Mosfet, aanpasbare hop-up, M-Lock en Picatiny rail en binnen de jjoule grenzen. Uitgebracht door Cybergun onder licentie van Colt. Deze airsoft gun is voorzien van de authentieke markeringen van Colt. Dit airsoft wapen is een ideaal platform voor de ruimere woodland of outdoor omgevingen.

Ben je op zoek naar een unieke M4 voor het airsoften, om de voordelen te hebben van het gebruiken van elkaars magazijnen, maar toch niet de standaard gun te hebben die iedereen heeft.. look no further!

Abe Lincoln may have freed all men, but Sam Colt made them equal.

Colt's Manufacturing Company is een VS vuurwapen producent, opgericht in 1855 door Samuel Colt. Colt is bekend van de dominante marktpositie gedurende WOI waardoor de vuurwapen technologie tot grote hoogte werd gestuwd.  

Een AEG heeft meestal geen werkende grendel en daarmee geen terugslag. Afhankelijk van full auto of semi auto kan je er gemiddeld 2-3 uur ermee spelen, voordat de accu moet worden gewisseld. Het beste werkt een AEG met een LION of  LIPO accu (wordt niet lui, geeft een constante kracht af en is binnen 30- 60 minuten opgeladen), maar standaard wordt er vaak een NIMH accu (wordt na verloop van tijd lui en 6 uur opladen) meegeleverd.  

Wanneer u vergunningsplichtige wapens besteld, of wapens waarvoor een minimale leeftijd van 18 jaar geldt, dient u via Documenten uploaden kopieën van de benodigde documenten te uploaden. Voor de replica’s van vuurwapens dient zowel een kopie van het NABV lidmaatschapspasje als een kopie van een geldig identificatiebewijs mee te sturen. Uw bestelling wordt pas verwerkt wanneer alle benodigde documenten in ons bezit zijn en dienen met elkaar tezamen met het bezorgadres overeen te komen. Het niet uploaden van de documenten zorgt in eerste instantie voor onnodige vertraging in de afhandeling van uw bestelling en uiteindelijk worden uw gelden aan u terug over gemaakt met aftrek van EUR 6,50 aan administratiekosten.

Gebruiksaanwijzing

Download hier de handleiding!

Gewicht 2500 - 3000 gram
Kaliber 6 mm bb
Kleur Zwart
Lengte 850 - 900 mm
Levertijd 1 week,

Pre-order

Magazijn capaciteit 300
Materiaal body Metaal
Maximale energie 1,0 joule
Systeem AEG (automatic electric gun)
Vergunning NABV lidmaatschap en kopie ID benodigd
Vuurstand Semi -en volautomatisch

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven.

 

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 20.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 20.00 uur 
Zaterdag:      10.00 - 18.00 uur 
Zondag         10.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

 

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

 

Winkel: 06 24 60 86 80

Reserveren: 06 40 61 67 94

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085