There are no items in your cart

Onlangs bekeken

Cybergun - Desert Eagle L6 Full Auto Co2 - Black


Op voorraad

Bamm, voor wie de Glock 18C nog niet gek genoeg is.. De Magnum Research - Desert Eagle L6 CO2 van Cybergun. Met dit beest domineer je iedere Airsoft skirm, zware blowback niet voor pussies!
SKU: 1972
Free Shipping
149,96€   

Let's face it... SIZE MATTERS!

Magnum Research Inc.® is in juni 2010 gekocht door Kahr Arms® is een zeer bekende producent van de wereldberoemde Thompson submachine guns ook wel de “Tommy Gun®”. De oprichters van Magnum Research's, Jim Skildum and John Risdall hebben de opkomst van het Desert Eagle® Pistol van concept op papier tot pop cultuur icoon, inclusief een Playboy front cover met Pamela Anderson en een Pink Desert Eagle pistool meegemaakt.

Deze airsoft pistool replica geproduceerd door KWC in opdracht van Cybergun onder licentie van Magnum Research INC. is er een voor de airsoft collectie. Een impossant stukje hardware waarvan alleen het aangezicht al zorgt dat je 1-0 voor staat, of zoals de Amerikanen het zo mooi kunnen zeggen:

"If the word overkill puts a smile on your face, if you need to destroy your target and everything immediately around it with complete disregard to subtlety, if stealth is nothing more than an afterthought then you have found your perfect match for a side arm." 

De zware aluminium slede zorgt voor een zwaardere recoil impulse dan normaal, die je controleert met een zeer sterk polymeer frame en grips. De realistische optie van het field strippen, met dual springs & guide rods precies zoals het vuurwapen, maken zelfs schoonmaken echt een beleving. De geintegreerde rail aan de bovenkant is ideaal voor het plaatsen van richtmiddelen en de hop up unit zorgt voor een mooie accuratesse en range. 

Een CO2 (blowback) airsoft pistool heeft net als het vuurwapen een werkende slede, deze slaat ook terug na ieder schot. Naast dat het tof is, heb je hiermee dan ook de meest realistische airsoft replica en alles is functioneel. De magazijnen worden gevuld met een 12 gram CO2 cartridge en natuurlijk BB's om het wapen te laten repeteren.  CO2 heeft als voordeel ten opzichte van Green Gas dat de omgevingstemperatuur minder invloed heeft. Een nadeel is dat het een "droge" aandrijving is en je dus zelf meer onderhoud zal moeten uitvoeren. Een hele dikke full auto side arm op CO2 met blowback, hiermee domineer je zowel de CQB als Woodland locaties in Nederland!

Wanneer u vergunningsplichtige wapens besteld, of wapens waarvoor een minimale leeftijd van 18 jaar geldt, dient u via Documenten uploaden kopieën van de benodigde documenten te uploaden. Voor de replica’s van vuurwapens dient zowel een kopie van het NABV lidmaatschapspasje als een kopie van een geldig identificatiebewijs mee te sturen. Uw bestelling wordt pas verwerkt wanneer alle benodigde documenten in ons bezit zijn en dienen met elkaar tezamen met het bezorgadres overeen te komen. Het niet uploaden van de documenten zorgt in eerste instantie voor onnodige vertraging in de afhandeling van uw bestelling en uiteindelijk worden uw gelden aan u terug over gemaakt met aftrek van EUR 6,50 aan administratiekosten.

Gebruiksaanwijzing

Download hier de gebruiksaanwijzing! 

Download hier de exploded view!

Gewicht 1000 - 1500 gram
Kaliber 6 mm bb
Kleur Zwart
Lengte 250 - 300 mm
Magazijn capaciteit 21
Materiaal body Metaal
Maximale energie 1,0 joule
Systeem CO2
Vergunning NABV lidmaatschap en kopie ID benodigd
Video

Check hier de video!

Vuurstand Semi -en volautomatisch

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven.

 

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 20.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 20.00 uur 
Zaterdag:      10.00 - 18.00 uur 
Zondag         10.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

 

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

 

Winkel: 06 24 60 86 80

Reserveren: 06 40 61 67 94

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085