There are no items in your cart

Onlangs bekeken

Umarex - Heckler & Koch MP7 A1 AEG


Niet op voorraad, check specificaties tab voor levertijd

Lang op moeten wachten voor de airsofters die niet aan de GBB wilde, maar hij is er de officiële Umarex replica van de Heckler & Kock MP7 als AEG airsoft sub machine gun.
SKU: 2221
Free Shipping
482,50€   

Umarex - Heckler & Koch - MP7 A1 AEG

De HK MP7 A1 van Umarex is een airsoft replica van de Heckler & Koch MP7. Na veel research and development is het Umarex gelukt een AEG gearbox in de kleine body van de MP7 te stoppen. Deze replica is kwalitief hoogwaardig uitgevoerd in metaal en polymeer. De makkelijk verstelbare hopup en de mosfet maken deze SMG tot een zeer gewilde CQB replica. De rails bovenop maken het zeer eenvoudig om een red dot of ander richtmiddel toe te voegen.

De Heckler & Koch MP7 is ontwikkeld met het doel body armor te penetreren. De op dat moment gebruikte submachineguns schoten nog standaard pistoolpatronen, dit was niet effectief meer door de opkomst van gebruik van body armor door criminelen. De HK 4.6×30mm armor piercing round is een smallere kogel, die lijkt op een miniatuurkogel uit een assaut rifle. De schade die dit patroon aanricht na het doorboren van body armor is niet gigantisch, waardoor de MP7 ontworpen is om primair volautomatisch te schieten. De terugslag blijft zeer goed controlleerbaar, zelfs met de 950 kogels per minuut! De MP7 is een populaire SMG in games en films, hij komt voor in veel games, waaronder: Call of Duty, Battlefield en Rainbow Six Siege. Op TV is de MP7 ook een ster, hij is onder andere te zien in The A-Team, Knight and Day en Miami Vice.

Een AEG heeft meestal geen werkende grendel en daarmee geen terugslag. Afhankelijk van full auto of semi auto kan je er gemiddeld 2-3 uur ermee spelen, voordat de accu moet worden gewisseld. Het beste werkt een AEG met een LIPO accu (wordt niet lui, geeft een constante kracht af en is binnen 30- 60 minuten opgeladen), maar standaard wordt er vaak een NIMH accu (wordt na verloop van tijd lui en 6 uur opladen) meegeleverd. 

Wanneer u vergunningsplichtige wapens besteld, of wapens waarvoor een minimale leeftijd van 18 jaar geldt, dient u via Documenten uploaden kopieën van de benodigde documenten te uploaden. Voor de replica’s van vuurwapens dient zowel een kopie van het NABV lidmaatschapspasje als een kopie van een geldig identificatiebewijs mee te sturen. Uw bestelling wordt pas verwerkt wanneer alle benodigde documenten in ons bezit zijn en dienen met elkaar tezamen met het bezorgadres overeen te komen. Het niet uploaden van de documenten zorgt in eerste instantie voor onnodige vertraging in de afhandeling van uw bestelling en uiteindelijk worden uw gelden aan u terug over gemaakt met aftrek van EUR 6,50 aan administratiekosten

Gewicht 1500 - 2000 gram
Kaliber 6 mm bb
Lengte 450 - 500 mm
Magazijn capaciteit 120
Materiaal body Metaal en kunststof
Maximale energie 1,0 joule
Systeem AEG (automatic electric gun)
Vergunning NABV lidmaatschap en kopie ID benodigd
Vuurstand Semi -en volautomatisch
Gebruiksaanwijzing

Download hier de gebruiksaanwijzing! 

Video

Bekijk hier de video !

Levertijd Onbekend

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven.

 

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 20.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 20.00 uur 
Zaterdag:      10.00 - 18.00 uur 
Zondag         10.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

 

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

 

Winkel: 06 24 60 86 80

Reserveren: 06 40 61 67 94

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085