There are no items in your cart

Onlangs bekeken

Umarex - Walther P22 Spring 0,08 joule


Op voorraad

Dikke airsoft gun die je zonder vergunning kan kopen, met 20 bb's in het externe magazijn en de officiële Walther markeringen, een airsoft replica die niet mag ontbreken in de collectie!
SKU: 21
24,95€   

De Walther P22 is een semi automatisch pistool van het kaliber .22 Long Rifle dat gefabriceerd wordt door Carl Walther GmbH Sportwaffen. Het is een klein lichtgewicht pistool volledig van polymeer. Deze airsoft pistool replica is geproduceerd door Umarex onder licentie van Walther en is dus voorzien van de juiste markeringen.

Veel over gehoord en over te doen geweest in het nieuws, vergelijkbaar met de balletjes pistolen van de kermis maar met de kwaliteit van een vergunning vrij airsoft pistool. Uitgebracht door Umarex onder licentie van Walther is deze airsoft replica voorzien van alle juiste markeringen en van dezelfde afmetingen als het vuurwapen. Wij gebruiken dit speelgoed al bijna 4 jaar in de verhuur voor de Airsoft 10 kinderfeesten en constateren dat het een erg slim stukje Duitse kwaliteit is. 

Geweldig om mee te spelen in huis, in de tuin of de airsoft baan bij jou in de buurt, het doet een beetje zeer wanneer je wordt geraakt maar je schiet geen spullen in huis kapot. Schiet tot een meter of 10 gericht en heeft een maximaal bereik van ongeveer 30 meter. Wanneer de kids Nerf ontgroeid zijn, wanneer Call of Duty spelen wat actiever moet worden.. dit is de oplossing, ouderwets soldaatje spelen is terug en toffer dan ooit! 

Vergunning vrije replica's

Bovenstaand artikel valt onder de Europese speelgoedrichtlijnen, zo is geoordeeld door het Europese hof. Dit geldt enkel voor deze artikelen die voorzien zijn van een CE keurmerk en waarvan de maximale energie lager is dan 0,08 joule. Deze pistolen en geweren kunnen geen schade aanrichten en zijn daarmee veilig te hanteren door kinderen (vanaf 3 jaar). Wel adviseren wij ten zeerste om een veiligheidsbril te dragen, zeker wanneer er op elkaar wordt geschoten.

Met deze artikelen mag in de publieke ruimte en op de openbare weg worden gespeeld. Wij adviseren u, vanwege de relatieve onbekendheid van Nederlanders met dit type speelgoed, om de pistolen en geweren enkel in huis en tuin en op airsoft locaties te gebruiken totdat de acceptatie in Nederland wat ruimer is. Meenemen naar school, buitenspelen etc. kan leiden tot ongewenste situaties.

Wij verkopen bovenstaande producten enkel in het bijzijn van iemand van boven de 18 jaar!

Gewicht 0 - 500 gram
Kaliber 6 mm bb
Lengte 150 - 200 mm
Magazijn capaciteit 20
Materiaal body Kunststof
Maximale energie 0,08 joule
Vergunning Vergunningvrij
Vuurstand Semi automatisch
Video

Bekijk hier de video!

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven.

 

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 20.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 20.00 uur 
Zaterdag:      10.00 - 18.00 uur 
Zondag         10.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

 

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

 

Winkel: 06 24 60 86 80

Reserveren: 06 40 61 67 94

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085