There are no items in your cart

Onlangs bekeken

Umarex - Walther PPQ M2 GBB


Op voorraad: 2

Wie kent em niet de Walther PPQ opvolger van het Nederlandse Politie pistool de P99QNL, Nu als authentieke airsoft pistool replica van zeer hoge kwaliteit, uitgebracht door Umarex check em in de shop!
SKU: 176
Free Shipping
119,95€   

Umarex - Walther PPQ M2 GBB

Walther's top vuurwapen en airsoft replica, de PPQ. De M2 versie heeft de magazijn release aan de linkerzijde. Met een frame van polymeer en metalen slede en de gas blowback repeteer cyclus is dit een zeer mooie, realistische en authentieke airsoft pistool replica. Een airsoft wapen waar iedere agent perfect uit de voeten kan, ideaal voor de airsofter die graag CQB speelt in het blauw en schiet uit de doos fantastisch accuraat.

De PPQ is ontwikkeld als pistool specifiek voor special forces, niet voor de gewone politie. Maar, dat maakte hem niet minder populair bij de politie, hij is veelvuldig in gebruik door politie eenheden. De reden dat dit pistool voor special forces is, is de trekker. Het is een lichtere trekker, met een kortere pull en reset. Vergeleken met de P99 of Glock 17 heeft de PPQ het voordeel dat de trigger pull een constante druk heeft, en niet oploopt zoals de andere pistolen. Dat en de lichtere, kortere trigger pull zorgen voor snel repeteerbare shots op een doelwit.

Een GBB (gas blowback) airsoft pistool heeft net als het vuurwapen een werkende slede, deze slaat ook terug na ieder schot. Naast dat het tof is, heb je hiermee dan ook de meest realistische airsoft replica en alles is functioneel. De magazijnen worden gevuld met een mix van propaan en siliconen om het wapen te laten repeteren en direct te smeren. Een must have voor iedere airsofter of verzamelaar! 

 

Wanneer u vergunningsplichtige wapens besteld, of wapens waarvoor een minimale leeftijd van 18 jaar geldt, dient u via Documenten uploaden kopieën van de benodigde documenten te uploaden. Voor de replica’s van vuurwapens dient zowel een kopie van het NABV lidmaatschapspasje als een kopie van een geldig identificatiebewijs mee te sturen. Uw bestelling wordt pas verwerkt wanneer alle benodigde documenten in ons bezit zijn en dienen met elkaar tezamen met het bezorgadres overeen te komen. Het niet uploaden van de documenten zorgt in eerste instantie voor onnodige vertraging in de afhandeling van uw bestelling en uiteindelijk worden uw gelden aan u terug over gemaakt met aftrek van EUR 6,50 aan administratiekosten.

Gewicht 500 - 1000 gram
Kaliber 6 mm bb
Lengte 150 - 200 mm
Magazijn capaciteit 22
Materiaal body Metaal en kunststof
Maximale energie 1,0 joule
Systeem GBB (Gas blow back)
Vergunning NABV lidmaatschap en kopie ID benodigd
Vuurstand Semi automatisch
Gebruiksaanwijzing

Download hier de gebruiksaanwijzing!

Video

bekijk hier de video!

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven.

 

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 21.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 21.00 uur 
Zaterdag:      13.00 - 21.00 uur 
Zondag         13.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

 

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

 

Winkel: 06 24 60 86 80

Reserveren: 06 40 61 67 94

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085