X

Outdoor Airsoft Den Haag: de nieuwste rage op het gebied van extreme sports!

Airsoft bestaat al sinds ongeveer 1970, maar is pas sinds 2013 toegestaan in Nederland. Airsoft is te vergelijken met paintball, er wordt alleen met bb’s geschoten (balletjes van biologisch afbreekbaar materiaal) in tegenstelling tot verfballetjes. Airsoft INC. is de grootste full service airsoft organisatie van Zuid-Holland en zit in Den Haag.

Een ander groot verschil bij airsoft is dat er wordt gespeeld met 1 op 1 replica’s van vuurwapens die onder cat. 1 van de WWM vallen. Airsoft INC. is de eerste airsoft organisatie in Zuid Holland erkend door justitie en is daarmee volledig bevoegd om ook de echte airsoftwapens te verhuren. Bij ons geen Star Ika Zuchi (star wars wapen), maar enkel 1 op 1 replica's van vuurwapens! 

Bij ons kan je outdoor airsoften als sniper of assault team en met snelheden tussen de 100 en 550 km/u schieten, waardoor over veel grotere afstanden met precisie kan worden geschoten. Bij Airsoft INC. gaat het er dan ook niet om  lukraak op elkaar knallen, maar er worden verschillende tactische games gespeeld.

Outdoor Airsoft Den Haag

Op de grootste airsoft baan van Den Haag van 3000m2, speel je outdoor in twee teams verschillende high speed games... High speed? Yup wij houden niet van wachten, wandelen en eindeloos babbelen we komen voor de actie en dat is wat je krijgt.. 100% hardcore airsoft actie, de hele tijd en overal :-) 

Denk loopgraven, hoogteverschillen, een weg dwars door het veld, bruggetjes en heel veel hoge struiken en bunkers.. Kan je dicht bij elkaar komen en doet het pijn? Jazeker, no pain no gain en als het pijn doet ga je beter je best doen om niet geraakt te worden. Word je er moe van en ga je ervan zweten? Meer dan je wil weten!!

Uiteraard is er ook een ruime safety area om bij te komen en relaxen, neem plaats in onze businesslounge met een 9mm energydrink en power snack!

Zoek nu een beschikbare datum! Click Here

Goed om te weten

Outdoor airsoft

Bij Airsoft INC. kan je zowel outdoor airsoften ofwel skirmen (schieten op elkaar in teamverband).. bij mooi weer is buiten heerlijk, maar bij regen word je nat! 

 

BB's (balletjes waar we mee schieten)

Outdoor schiet je zowel semi- als volautomatisch en krijg je voldoende munitie (500 bb's per uur), als je bb's op zijn koop je tegen inkoopsprijs extra bij!

 

Safetybriefing & replica uitleg

Wij starten altijd 15 minuten voor aanvang met de safetybriefing, het is een extreme sport en dus niet zonder gevaar... Daarna checken we samen hoe de replica's werken en schieten we even in op de doelen die er hangen!

Lees meer
 

Nakletsen

Na afloop sta je zwetend en dampend aan de bar. Tijd voor een drankje, hapje en grote verhalen. Inchecken op Fbook? Had je daar tijd voor dan?

Lees meer
 

Hoe gaat het reserveren?

Om iedereen de beste ervaring te bieden, controleren we handmatig alle reserveringen. Hieronder hoe we werken.

1Jij doet de aanvraag
2Je krijgt een mail met bevestigingslink
 
3Wij beoordelen de aanvraag
4Ok? Je krijgt bevestiging

Openingstijden

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 21.00 uur
Donderdag:  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 21.00 uur 
Zaterdag:      13.00 - 21.00 uur 
Zondag         13.00 - 18.00 uur

Let op: Indoor sportveld voor alsnog tot 1 juli gesloten! 

 

Volg ons

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Winkel: info@airsoftinc.nl

Reserveringen: sales@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

Locatie