X
Verhuur

Verhuur van (vuurwapen) replica's

Ook voor videoproducties zijn alle replica's bij ons te huur, denk aan trainingsmessen, - zwaarden, pistolen en geweren. Ook kleding & attributen voor speciale eenheden hebben wij op voorraad. 

 

De replica's die vallen onder de WWM (wet wapens & munitie) zijn enkel te huur onder toezicht en in het bijzijn van de erkenninghouder op locatie of op onze locaties.

 

Onderstaand enkele voorbeelden van producties, waarin enkele van onze replica's worden gebruikt. Onze replica's werden o.a. gebruikt in de videoclip van Regain - Cocaine, in de videopclip van Josylvio, Momi & Appa - Killer Instinct, de leader van de serie Moccro Maffia en in een landelijke Justitie & Defensie trainingvideo.

 

Voor alle replica's bezoekt u onze webshop voor een impressie van de mogelijkheden. Voor specifieke wensen of een prijsindicatie neemt u contact op via sales@airsoftinc.nl

Bedrijfsuitjes op locatie

Natuurlijk kan je met jouw bedrijf of afdeling bij ons terecht voor een fantastische beleving, maar wist je dat wij als enige partij in de markt ook naar jullie toe kunnen komen?

Zowel airsoft als Simgun is nu ook bij jullie op locatie te boeken. De vrijdagmiddagborrel wat actiever maken, of gewoon hele toffe games spelen in jullie eigen kantoorpand het kan allemaal. 

 

Hieronder een impressie video van een airsoft borrel en de laser simulatie. Voor meer informatie of een afspraak met een accountmanager neemt u contact op via sales@airsoftinc.nl!  


Openingstijden

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   13.00 - 22.00 uur
Donderdag:  13.00 - 22.00 uur
Vrijdag:         13.00 - 22.00 uur
Zaterdag:      13.00 - 22.00 uur 
Zondag         13.00 - 18.00 uur

Reserveringen buiten openingstijden op aanvraag en vanaf 14 personen!

Volg ons

Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van nieuwtjes, acties en aanbiedingen.
Praat mee over onze dienstverlening en stel uw vragen online.

Algemeen: info@airsoftinc.nl

Sales: sales@airsoftinc.nl

Reparatie: repairs@airsoftinc.nl

Finance: finance@airsoftinc.nl

Bedrijfsgegevens

Telefoon: 06 24 60 86 80

KvK: 63753294 Den Haag
BTW: NL855385315B01
Bankrekening: NL19RABO0305363085